| |
|
Poussiner med Noilly Prat-sauce
Poussiner med Noilly Prat-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | Poussiner4 Poussiner | | | Lidt løvstilke Lidt løvstilke | | | Salt Salt | | | friskkværnet peber friskkværnet peber | 1 | dl. | Noily Prat vermouth1 dl. Noily Prat vermouth | 2 | dl. | hønsebouillon2 dl. hønsebouillon | 1 | dl. | piskefløde1 dl. piskefløde | | | Meljævning Meljævning | 1 | spsk. | smør1 spsk. smør |
| |
Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min. Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.
Kom noily Prat og bouillon i en gryde og kog op. Jævn let med meljævning og tilsæt fløde. Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i.
Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet ud.
Servér det med sauce og løse ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14509 gange, og udskrevet 203 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Udmærket! - Den sovs kan bruges til meget andet
|
|