Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussiner med Noilly Prat-sauce

Poussiner med Noilly Prat-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Poussiner
 Lidt løvstilke
 Salt
 friskkværnet peber
1 dl.Noily Prat vermouth
2 dl.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
 Meljævning
1 spsk.smør
Opskrift:
Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min. Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.

Kom noily Prat og bouillon i en gryde og kog op. Jævn let med meljævning og tilsæt fløde. Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i.

Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet ud.

Servér det med sauce og løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13987 gange,
og udskrevet 201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Udmærket! - Den sovs kan bruges til meget andet