Poussiner med Noilly Prat-sauce

Poussiner med Noilly Prat-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Poussiner med Noilly Prat-sauce, billede 4 Poussiner med Noilly Prat-sauce, billede 1 Poussiner med Noilly Prat-sauce, billede 2 Poussiner med Noilly Prat-sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Poussiner
 vand
 Salt
 lidtløvstilke, frisk
 
 Sauce:
1 dl.Noilly Prat
2 dl.hønsebouillon
1 dl.piskefløde
 
 Melbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
 Pynt:
  friskløvstilke
 
Opskrift:
Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min. Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.

Sauce:
Kom Noilly Prat og bouillon fra kogning af poussinerne i en gryde og kog op. Jævn let med smørbolle rørt af smør og hvedemel og tilsæt fløde. Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i.

Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet fra brystet, lad lårene være hele.

Servér det med sauce og løse ris.

Tips:

Som ekstra tilbehør kunne dampet champignon og porrestykker (5 cm.) bruges, vendt i saucen.


karakterer:
Opskriften er vist 16904 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Udmærket! - Den sovs kan bruges til meget andet