Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt poussin i vinsauce

Stegt poussin i vinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
100 g.perleløg
4 gulerødder
200 g.champignon
2 fedhvidløg
1 lilleknoldselleri
½ l.hvidvin
 
Opskrift:
Poussinerne flækkes. Brunes i en gryde sammen med de skårne løg, gulerødder i skiver, hele fed hvidløg og selleri skåret i mindre stykker. Kom hvidvin og ¼ l. vand i og lad det småkoge i en ½ time. Jævn saucen lidt og smag til med salt og peber.

Servér med ris eller stegte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12395 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu