franskbrød uden skorpe.2 skiver franskbrød uden skorpe.
2
pigeon æbler, skåret i både2 pigeon æbler, skåret i både
2
spsk.
honning2 spsk. honning
2
skrællede bagekartofler i mindre stykker2 skrællede bagekartofler i mindre stykker
1
æg1 æg
1
dl.
sødmælk1 dl. sødmælk
salt salt
peber peber
¼
bdt.
finthakket persille¼ bdt. finthakket persille
25
g.
smør25 g. smør
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
2
dl.
hønsebouillon2 dl. hønsebouillon
3
knuste
enebær3 knuste enebær
maizena maizena
Opskrift:
Kartoflerne sættes over. Brødet skæres i tern og udblødes i mælken. Farsen røres sammen med løg, muskat, æg, samt det udblødte brød. Krydres med salt og peber. Farsen fyldes i poussinerne. Poussinerne stilles i en bradepande og steges i ovn ved 180 grader i ca. 40 minutter sammen med bouillon, enebær og rødvin. Vandet hældes fra kartoflerne og disse moses med æg, sødmælk, salt, peber og finthakket persille. Fyldes i smurte cocotter og bages herefter i ovn ved 180 grader i ca. 15 min. Når poussinerne næsten er færdige sigtes væden over i en gryde. Bouillon koges ind til ca. 3 dl og jævnes evt. med lidt maizena. Smages til med salt og peber. Æblebådene varmes igennem sammen med honning på en pande sammen med lidt smør
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8629 gange, og udskrevet 320 gange.
Kommentarer
gl - 0000-00-00 00:00:00 Utrolig delekat ret
Rie - 0000-00-00 00:00:00 uhmm !!! meget lækker
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider