Stegt Pousin med sauce Rosmarin

Stegt Pousin med sauce Rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pousin
 
 store melede kartofler
 lidt olie med timian
 salt
 peber
 
 rosmarin
 evt.jævning
 salt
 peber
 
 Savoykål
 olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lårene på Pousinen skæres fra og udbenes.

Det ene bryst skæres fra og bukkes sammen, den anden halvdel brunes og steges 10-15 min. Lår steges 15- 20 min. Det sammen bukkede bryst steges i ovn 15 - 20 min.

Store melede kartofler skrælles og rives på rivejern, den revne kartoffelmasse presses fri for væde, hæld lidt olie med timian og salt og peber. Massen presses op i en ringform og brunes på pande og steges færdig i ovn 170 grader.

Sauce:
Pousinskrogene koges af med rosmarin, evt. jævnes, tilsæt salt og peber efter behov.

Savojkål snittes fint og sauteres i olie med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 13165 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu