Det ene bryst skæres fra og bukkes sammen, den anden halvdel brunes og steges 10-15 min. Lår steges 15- 20 min. Det sammen bukkede bryst steges i ovn 15 - 20 min.
Store melede kartofler skrælles og rives på rivejern, den revne kartoffelmasse presses fri for væde, hæld lidt olie med timian og salt og peber. Massen presses op i en ringform og brunes på pande og steges færdig i ovn 170 grader.
Sauce:
Pousinskrogene koges af med rosmarin, evt. jævnes, tilsæt salt og peber efter behov.
Savojkål snittes fint og sauteres i olie med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11641 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider