grønne vindruer uden sten500 g. grønne vindruer uden sten
salt salt
peber peber
lidt smør til stegning lidt smør til stegning
5
dl.
rødvin5 dl. rødvin
5
dl.
piskefløde5 dl. piskefløde
2
spsk.
sennep2 spsk. sennep
2
laurbærblade2 laurbærblade
4
spsk.
ribsgelé4 spsk. ribsgelé
Opskrift:
Tø de 4 poussiner op, fyld dem med vindruer og brun dem på begge sider i en tykbundet gryde. Tilsæt alle ingredienser - undtagen fløden, og lad retten simre under låg i ca. 1 time.
Mærk om poussinerne er møre ved at trække forsigtigt i et lår for at se, om det nemt slipper skroget. Tag dem derefter op og svøb dem i folie, mens saucen gøres færdig. Tag laurbærbladene op og tilsæt fløden sammen med de resterende vindruer. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt maizenamel.
Servér de delikate småfugle hele med vilde ris, blancherede sukkerærter og rødvinsaucen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12498 gange, og udskrevet 736 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider