Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Poussiner med vindruer, vilde ris og rødvinssauce

Poussiner med vindruer, vilde ris og rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
500 g.grønne vindruer uden sten
 salt
 peber
 lidt smør til stegning
5 dl.rødvin
5 dl.piskefløde
2 spsk.sennep
2 laurbærblade
4 spsk.ribsgelé
 
 
Opskrift:
Tø de 4 poussiner op, fyld dem med vindruer og brun dem på begge sider i en tykbundet gryde. Tilsæt alle ingredienser - undtagen fløden, og lad retten simre under låg i ca. 1 time. Mærk om poussinerne er møre ved at trække forsigtigt i et lår for at se, om det nemt slipper skroget. Tag dem derefter op og svøb dem i folie, mens saucen gøres færdig. Tag laurbærbladene op og tilsæt fløden sammen med de resterende vindruer. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt maizenamel.

Servér de delikate småfugle hele med vilde ris, blancherede sukkerærter og rødvinsaucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12229 gange,
og udskrevet 732 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu