Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussin med vildtsauce og mormors agurkesalat

Poussin med vildtsauce og mormors agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner renset og skyllede
50 g.smør/margarine
3 skiverbacon(tynde skiver)
1 hønsebouillon terning
1 spsk.ribsgele
 Salt
 peber
 
 Salat:
1 agurk
2 kopeddike
2 kopsukker
2 kopvand
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret i gryden til det er gyldent brunt kom poussinerne i og brun dem godt, først brystsiden. Bacon deles hver i 3 stykker og brunes med ca. 5 min. Når bacon er brunt hældes der kogenede vand over så poussinerne er helt dækket. Tilsæt bouillon terning. Lad det småsimre ca. 45 min. til det er mørt.

Sauce:
Skyen jævnes med en meljævning kom ribsgele i og smag til.

Mormors agurkesalat:
Skær agurken i skiver og kom det i blandingen af vand, sukker og eddike smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17516 gange,
og udskrevet 749 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Grethe K  -  2009-03-08 12:15:25
Det smagte ligeså godt som søndagskyllingen gjorde, da jeg var barn.