poussiner renset og skyllede 4 poussiner renset og skyllede
50
g.
smør/margarine 50 g. smør/margarine
3
skiver
bacon(tynde skiver) 3 skiver bacon(tynde skiver)
1
hønsebouillon terning 1 hønsebouillon terning
1
spsk.
ribsgele 1 spsk. ribsgele
Salt Salt
peber peber
Salat: Salat:
1
agurk 1 agurk
2
kop
eddike 2 kop eddike
2
kop
sukker 2 kop sukker
2
kop
vand 2 kop vand
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Smelt smørret i gryden til det er gyldent brunt kom poussinerne i og brun dem godt, først brystsiden. Bacon deles hver i 3 stykker og brunes med ca. 5 min. Når bacon er brunt hældes der kogenede vand over så poussinerne er helt dækket. Tilsæt bouillon terning. Lad det småsimre ca. 45 min. til det er mørt.
Sauce:
Skyen jævnes med en meljævning kom ribsgele i og smag til.
Mormors agurkesalat:
Skær agurken i skiver og kom det i blandingen af vand, sukker og eddike smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17721 gange, og udskrevet 761 gange.
Kommentarer
Grethe K - 2009-03-08 12:15:25 Det smagte ligeså godt som søndagskyllingen gjorde, da jeg var barn.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider