Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler

Poussiner i skaldyrssauce med nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
1 kg.store blåmuslinger
500 g.fjordrejer
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
2 forårsløg i skiver
1 gulerod i tændstikker
2 dl.hvidvin
2 dl.hønsebouillon
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt paprika
 
 Tilbehør:
 nye kartofler
 nye gulerødder
 
Opskrift:
Dup poussinerne tørre og drys dem med salt og peber. Stil dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter, skru ned og steg færdige ved 200 grader i 20 minutter. Rens og skrub muslinger og kasser dem der ikke lukker sig ved et hård slag mod bordkanten. Overhæld rejerne med kogende vand og pil ca. halvdelen. De pillede rejer lægges til side. Smør og olie varmes i en stor gryde, muslingerog de upillede rejer kommes i sammen med løg og gulerod. Hvidvin tilsættes og det damper under låg i ca. 5 minutter til muslingerne har åbnet sig. Muslingerne løftes op med en hulske og hønsebouillon tilsættes. Det koger uden låg i 5-8 minutter. Blendes og tilsættes piskefløde. Varmes op lige før servering, hvor de pillede rejer og muslinger, der på nær nogle få nu er taget ud af deres skal, tilsættes. Smag til med salt, peber og paprika. Server med nye kartofler og nye blancheret gulerødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6317 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu