Sennepsglaserede poussiner

Sennepsglaserede poussiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
2 spyd
200 g.blødt smør
 Worcestershire Sauce
 lidt tabasco
 Colmans sennepspulver
 daggammelt franskbrød
 lidt mere smør
 
Opskrift:
4 poussiner klippes langs rygbenet, vendes og trykkes flade. Sæt 2 spyd igennem på kryds og tværs, så de holder faconen. Læg dem i bradepanden. Ca. 200 g blødt smør røres med Worcestersauce, lidt tabasco og Colmans sennepspulver og smøres på fuglene. 1 daggammelt franskbrød afskorpes og smuldres, og krummen og lidt mere smør fordeles overpoussinerne. Steges i en varm ovn i ca. 40 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8919 gange,
og udskrevet 188 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe K  -  2007-02-22 13:45:58
Flot ser der ud med de flade fugle, men det bedste ved dem er smagen. Prøv selv.