Farserede poussiner med pastinakker

Farserede poussiner med pastinakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 poussiner
750 g.kartofler
12 fedhvidløg
4 pastinakker
 salvie
 rosmarin
 timian
 olivenolie
 
Opskrift:
Kog kartofler og hvidløgsfed sammen. Hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Skræl pastinakkerne og skær dem på langs tre gange. Riv bladene af krydderurterne og læg dem i en skål. Læg pastinakkerne ned til krydderurterne og krydr med salt og peber. Tilsæt lidt olivenolie. Bland det hele godt. Poussinerne farseres med kartofler, rosmarin og hvidløg. Skær rosmarinstilkene skråt af, så de fungerer som små spyd, og luk poussinerne med dem. Læg poussinerne i et ildfast fad med pastinakker rundt om. Krydr med salt og peber. Fadet sættes i en 225 grader varm ovn i 45 minutter. Læg lidt røget bacon over poussinerne, lige inden de tages ud af ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13723 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu