Poussinerne:
Poussinerne renses, brunes i olivenolie, krydres med salt og peber og
steges, sammen med basilikum, i ovnen ca. 35 minutter ved 180?. Når
lårene let går fra skroget og saften fra fuglen er helt klar, er
poussinen gennemstegt.
Raberberchutney:
Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Dampkog
rabarberne med 1 dl vand, rørsukker og ingefær, til de er møre og
konsistensen er som kompot. Tilsmag med salt, rørsukker og evt. lidt
citronsaft.
Spidskål:
Del kålen i fire og fjern stokken. Damp kålen i en gryde med salt, 50 g
rygeost og lidt vand i ca. 2-3 minutter.
Server poussinerne med rabarberchutney, kål og den resterende rygeost.
Pynt med et par basilikumblade
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9554 gange, og udskrevet 284 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider