Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussiner med rabarberchutney

Poussiner med rabarberchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
1 spsk.olivenolie
 rabarber
1 spsk.reven ingefær
60 g.rørsukker
1 stk.spidskål
125 g.mager rygeost
1 bundtrød basilikum
 Salt
 peber
 rørsukker
 evt. citronsaft
 
Opskrift:
Poussinerne:
Poussinerne renses, brunes i olivenolie, krydres med salt og peber og steges, sammen med basilikum, i ovnen ca. 35 minutter ved 180?. Når lårene let går fra skroget og saften fra fuglen er helt klar, er poussinen gennemstegt.

Raberberchutney:
Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. Dampkog rabarberne med 1 dl vand, rørsukker og ingefær, til de er møre og konsistensen er som kompot. Tilsmag med salt, rørsukker og evt. lidt citronsaft.

Spidskål:
Del kålen i fire og fjern stokken. Damp kålen i en gryde med salt, 50 g rygeost og lidt vand i ca. 2-3 minutter.

Server poussinerne med rabarberchutney, kål og den resterende rygeost. Pynt med et par basilikumblade


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9385 gange,
og udskrevet 274 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu