Poussiner med figner i peber skysauce

Poussiner med figner i peber skysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 stk.små rensede poussiner
 salt
 peber
3 spsk.smør til bruning
1 lille glas cognac
 dl.rødvin
½ dl.god hønsefond eller bouillon
2-3 spsk.bales roses (røde peberkorn)
 majsstivelse til jævning
 
Opskrift:
Drys den rensede poussiner med lidt salt og peber ind- og udvendigt. Brun dem på alle sider i smør i en dyb pande eller gryde. Tag panden fra blusset (og husk at slukke for emhætten), hæld cognac ved, og flamber. Sæt atter panden på varmen, hæld rødvin og fond ved, læg låg på, og lad retten simre i 35 minutter, til fuglene er helt møre og gennemstegte. Tag fuglene op, tilsæt peberkorn til saucen, kog igennem, jævn let med majsstivelse, rørt ud i lidt koldt vand, og smag til. Del poesierne i halve, og server med sauce og tilbehør.

Serveres med friske figner i skiver og smørstegte kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9318 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu