Poussinerne lægges på en rist over bradepanden, brunes ved 225 grader og
steger derefter ved 180 grader i 40 minutter til 1 time. Krydres med salt
og peber. Til saucen svitses garnituren i smør, krydres med rosmarin, salt og peber, og melet drysses over. Så tilsættes portvin, fløde og hønsefond, og det hele koges jævnt og smages til. Til de fyldte kartofler bager kartoflerne i ovnen evt. sammen med poussinerne. Bags til de er møre, bagetiden afhænger af størrelsen. Når de er bagte, udhules de, og selve kartoffelmassen laves til mos med smør og mælk. Bacon, løg og purløg hakkes fint, svitses i smør og blandes i mosen, som kommes tilbage i kartoffelskallen. Denne sættes i ovnen ved 220 grader i 10 minutter. Ved serveringen anrettes poussinerne enten portionsvis eller på fade sammen med kartoflerne, og der kan pyntes med lidt grønt. Lidt garniture fra catelainesaucen kan tages fra og lægges ved siden af poussinerne på fadet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10077 gange, og udskrevet 354 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider