Poussin stegt med citron, safran, mandler og grønne oliven

Poussin stegt med citron, safran, mandler og grønne oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.friske poussiner
1 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
2 løg
0.2 g.safran i tråde
0.5 citron
30 g.smuttede mandler
75 g.store grønne oliven med sten
5 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
1 bdt.frisk koriander
3 dl.vand
3 dl.couscous.
 
Opskrift:
Halvér poussinerne, pil skindet af og del dem i bryst med vinge samt lår. Brun poussinerne i en gryde med olivenolie sammen med hakket hvidløg og løg. Tilsæt safrantråde, citron i små tern, hele mandler og oliven. Hæld bouillon over og lad det simre i 35 min. under låg. Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander. Bring vand i kog, tilsæt couscous og lidt salt, rør rundt, læg låg på og sluk for varmen. Lad det trække 5 min. og servér.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10147 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu