Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussin stegt med citron, safran, mandler og grønne oliven

Poussin stegt med citron, safran, mandler og grønne oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.friske poussiner
1 spsk.olivenolie
2 fedhvidløg
2 løg
0,2 g.safran i tråde
1/2 citron
30 g.smuttede mandler
75 g.store grønne oliven med sten
5 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
1 bdt.frisk koriander
3 dl.vand
3 dl.couscous.
 
Opskrift:
Halvér poussinerne, pil skindet af og del dem i bryst med vinge samt lår. Brun poussinerne i en gryde med olivenolie sammen med hakket hvidløg og løg. Tilsæt safrantråde, citron i små tern, hele mandler og oliven. Hæld bouillon over og lad det simre i 35 min. under låg. Smag til med salt og peber og drys med frisk koriander. Bring vand i kog, tilsæt couscous og lidt salt, rør rundt, læg låg på og sluk for varmen. Lad det trække 5 min. og servér.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9856 gange,
og udskrevet 258 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu