Røget poussin med fyldte vinblade, fransk gedeost og citronolie

Røget poussin med fyldte vinblade, fransk gedeost og citronolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 poussin, røget
20 g.gedeost, Cabridoux
1 dl.Solsikkeolie
½ citron, skal og saft heraf
1 spsk.akaciehonning
4 syltede vinblade
20 g.ris, Basmati
15 g.løg, finthakket
10 g.rosiner
8 g.pinjekerner
½ g.frisk mynte, finthakket, gem lidt til pynt!
½ g.bredbladet persille, finthakket, gem lidt til pynt!
 sukker, kanel, salt og peber efter smag.
 
Opskrift:
Vinbladene skylles i varmt vand. Koges herefter i letsaltet vand i 10 min. Risene koges i lidt vand i 10-12 min. Overskydende vand sies fra.

Løget svitses i lidt af olien ( der skal også være til citronolien og stegning af fjerkræet! ).

Rosiner, pinjekerner, mynte, persille, lidt af citronsaften og krydderier kommes i, og svitses med et øjeblik.

Fyldet pakkes ind i de afdryppede vinblade, sørg for at enderne bliver bukket ind, så fyldet ikke falder ud, og rullerne sættes på køl.

Poussinen brunes på en pande i olie, steger færdig i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 grader. Hviler derefter i 10 min.

Resten af olien piskes sammen med citronskal, resten af citronsaften og honningen.

Bryster og over- og underlår skæres af poussinen, og der anrettes på tallerkener.

Poussin, vinblade, gedeost formet som små æg samt citronolie, og der drysses med lidt hakkede krydderurter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7181 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu