Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget poussin med fyldte vinblade, fransk gedeost og citronolie

Røget poussin med fyldte vinblade, fransk gedeost og citronolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 poussin, røget
20 g.gedeost, Cabridoux
1 dl.Solsikkeolie
½ citron, skal og saft heraf
1 spsk.akaciehonning
4 syltede vinblade
20 g.ris, Basmati
15 g.løg, finthakket
10 g.rosiner
8 g.pinjekerner
½ g.frisk mynte, finthakket, gem lidt til pynt!
½ g.bredbladet persille, finthakket, gem lidt til pynt!
 sukker, kanel, salt og peber efter smag.
 
Opskrift:
Vinbladene skylles i varmt vand. Koges herefter i letsaltet vand i 10 min. Risene koges i lidt vand i 10-12 min. Overskydende vand sies fra.

Løget svitses i lidt af olien ( der skal også være til citronolien og stegning af fjerkræet! ).

Rosiner, pinjekerner, mynte, persille, lidt af citronsaften og krydderier kommes i, og svitses med et øjeblik.

Fyldet pakkes ind i de afdryppede vinblade, sørg for at enderne bliver bukket ind, så fyldet ikke falder ud, og rullerne sættes på køl.

Poussinen brunes på en pande i olie, steger færdig i ovnen i ca. 15-20 min. ved 200 grader. Hviler derefter i 10 min.

Resten af olien piskes sammen med citronskal, resten af citronsaften og honningen.

Bryster og over- og underlår skæres af poussinen, og der anrettes på tallerkener.

Poussin, vinblade, gedeost formet som små æg samt citronolie, og der drysses med lidt hakkede krydderurter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6765 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu