Poussin
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : |
|
|
Det hele lægges i bunden af et ildfast fad eller bradepande. Derover nogle smørklatter og lidt timian el. herbs de provence. Poussinerne smøres med smør udvendig og indvendig, og lægges oveni fadet. Hele fadet sættes i en 220°C varm ovn i 1 time.
Tilbehør : Serveres med flutes og hvidvin. |
|
Opskriften er vist 19300 gange,
og udskrevet 701 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne