Poussin

Poussin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner (1 pr. person)
1 kg.rå kartoffelskiver
4 stk.rå skiveskårne gulerødder
2 stk.porrer i ringe
2 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Det hele lægges i bunden af et ildfast fad eller bradepande. Derover nogle smørklatter og lidt timian el. herbs de provence. Poussinerne smøres med smør udvendig og indvendig, og lægges oveni fadet. Hele fadet sættes i en 220°C varm ovn i 1 time.

Tilbehør :
Serveres med flutes og hvidvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18620 gange,
og udskrevet 690 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu