Poussin

Poussin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 poussiner (1 pr. person)
1 kg.rå kartoffelskiver
4 stk.rå skiveskårne gulerødder
2 stk.porrer i ringe
2 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Det hele lægges i bunden af et ildfast fad eller bradepande. Derover nogle smørklatter og lidt timian el. herbs de provence. Poussinerne smøres med smør udvendig og indvendig, og lægges oveni fadet. Hele fadet sættes i en 220°C varm ovn i 1 time.

Tilbehør :
Serveres med flutes og hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 20306 gange,
og udskrevet 715 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-13 18:06:51
Man kunne også skrive skæres i skiver ;)

  -   2022-11-10 11:08:06
Hvordan skærer man porer i ringe ?