Poussiner med vindruer

Poussiner med vindruer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 poussiner
 smør
 olie
1 hakket løg
3 dl.hønsebouillon
250 g.grønne druer
25 g.hakkede hasselnødder
1 dl.tranebær
1 dl.portvin
2 tsk.majsstivelse/maizena
1 dl.Kaffefløde 9%
 
Opskrift:
Poussinerne brunes i en gryde i smør og olie. Hakkede løg tilsættes, og brunes lidt med. Bouillon hældes ved, og poussinerne steges ca. 30 min. ved svag varme. Vindruerne udstenes, og hasselnødderne hakkes groft. Lige inden serveringen ristes blandingen af vindruer og hasselnødder sammen med tranebær i lidt smør. Når poussinerne er færdige tages de op af gryden og holdes varme mens sovsen laves.

Tilbehør:
Poussinerne anrettes på et fad, med lidt af fyldet. Lidt af sovsen hældes over, mens resten af sovsen serveres ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 24317 gange,
og udskrevet 889 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-20 17:49:17
Min opskrift: Fyldte puissiner med grønne vindruer i Chardonay flødesauce med fuldkornsris. Mums!

  -   2009-03-26 13:52:37
hvad severer man så til ? almindelige kogte kartofler?

  -   2006-12-15 14:49:26
det ville da være en god idé at skrive, hvordan sovsen skulle laves