Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt poussin med syltede lår

Stegt poussin med syltede lår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 storpoussin
4 storebagekartofler
10 hvide asparges
1 stormajskolbe
2 skalotteløg
1 dl.god hønsefond
1 dl.god kalvefond
 
 diverse krydderurter: estragon, kørvel, løvstikke, bredpersille
 
1 pk.smør
½ fl.hvidvin
150 g.andefedt
 
Opskrift:
Poussin:
Poussinen deles i lår- og bryststykke, rygbenet brunes og gemmes til saucen. Lårene saltes i to timer og bages i ovnen i to timer med andefedtet

Kartoffelfondant:
Bagekartofler skrælles og stikkes ud i ønsket form og dampes møre i vand og smør, salt og peber. Lad vandet fordampe under kogningen og kartoflen stege gylden i det resterende smør.

Kartoffelrør:
Bagekartofler skrælles og skæres i lange tynde skiver og rulles om en form eller udstikker og steges gyldne i afklaret smør.

Majs:
Majskernerne skrabes fri fra kolberne og dampes møre i vand, salt, smør og lidt sukker og hakket skalotteløg. Vendes til sidst sammen med bredbladet persille.

Hvide asparges:
Hvide asparges skrælles og skæres til for derefter at dampes møre i vand, salt og lidt sukker. Vendes til sidst sammen med estragon og kørvel.

Saucen:
De brunede skrog koges sammen med hvidvin, og de to fonder sigtes og monteres med lidt smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6754 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu