Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Poussin Créole

Poussin Créole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt :



Ingredienser:
4 friske poussiner
4 store fed hvidløg,
1 dl.vindruekerneolie,
1 tsk.sød chili
 
 
Opskrift:
Smør de friske poussiner med olie, drys dem med salt, peber og den søde chili og læg 1 fed hvidløg i hver. Pak så de krydrede fugle ind i bagepapir til fire små pakker og steg dem i ovnen ved 200° i 30 min. Tag herefter fuglene ud, men lad dem hvile i papiret ca. 10 min.

Når pakkerne åbnes anrettes poussinerne på et fad eller på hver sin tallerken - og husk at hælde stegeskyen over.

Tilbehør:
Nye kartofler når det er sæson for dem (prøv at koge dem med løvstikke). Rå kartofler i skiver stegt på pande eller i ovn og tomatsalat kan også anbefales.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12812 gange,
og udskrevet 338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu