stegesky fra poussinerne3½ dl. stegesky fra poussinerne
150
g.
cream cheese 150 g. cream cheese
evt. kulør evt. kulør
Tilbehør : Tilbehør :
aspargeskartofler aspargeskartofler
Frugtsalat : Frugtsalat :
200
g.
champignoner i kvarte 200 g. champignoner i kvarte
1 ½
spsk.
honning 1 ½ spsk. honning
200
g.
pillet appelsin i små stykker200 g. pillet appelsin i små stykker
400
g.
halve blå og grønne druer uden sten 400 g. halve blå og grønne druer uden sten
½
tsk.
groft salt ½ tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Skyl og rens poussinerne godt. klip vingespidserne af. Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun poussinerne, først med brystsiden ,derefter de andre sider. Drys med salt og herbes de provence.
Tilsæt bouillon og rødvin, og lad poussinerne stege ved svag varme og under låg i ca. 15 min. De skal være gennemstegte. Tag poussinerne op og lad dem hvile tildækket i ca. 15 min.
Sauce :
Bring atter stegeskyen i kog. Tilsæt creame cheese og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved jævn varme i ca. 3 min. Tilsæt evt. kulør og smag til. Si evt. saucen.
Varm frugtsalat :
Kom champignonerne i en varm tør pande, og rist dem i ca. 5 min., til de er næsten tørre. Tilsæt honning og lad den smelte. Vend appelsinstykker og druer i. Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9029 gange, og udskrevet 283 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider