Poussiner med honningsauce

Poussiner med honningsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 friske poussiner
 salt
 
 Sauce:
3 spsk.honning
3 spsk.sojasauce
2 spsk.sesamfrø
2 spsk.balsamico eller anden rødvinseddike
1 tsk.salt
8 omgange fra peberkværn
 
 Tilbehør:
100 g.risnudler eller pasta
3 storegulerødder
700 g.kinakål
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid poussinerne med salt og læg dem i en bradepande. stil dem på næstnederste ribbe i ovnen ved 200 i 20 minutter.

Bland alle ingredienserne til saucen. Pensl poussinerne med halvdelen af saucen og fortsæt stegningen 15 minutter til poussinerne er gennemstegte. Dryp af og til med saucen. Hæld 3 spsk. vand i saucen. Tag poussinerne op og hold dem varme.

Tilbered risnudler efter pakkens anvisning og dryp dem af. Skær gulerødderne i skiver på råkostjernet og kålen i 1 cm brede strimler. Vend gulerødderne et par minutter i varm olie i en stort gryde. Tilsæt kål og sauce og varm under omrøring til kålen netop er faldet sammen. Vend risnudlerne i og smag til med salt og peber. Kom tilbehøret i et fad og læg poussinerne på.





karakterer:
Opskriften er vist 13653 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu