god fjerkræfond (evt. dåse) 5 dl. god fjerkræfond (evt. dåse)
1/2
dl.
portvin 1/2 dl. portvin
25
g.
smør 25 g. smør
majsstivelse til jævning majsstivelse til jævning
25
g.
trøfler (dåse eller glas) 25 g. trøfler (dåse eller glas)
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
letkogt broccoli letkogt broccoli
små kartofler små kartofler
Opskrift:
Tør poussinerne ud- og indvendig og brun dem i smør. Brun også kartoflerne i smør. Drys poussinerne med salt og peber, læg dem i et fad sammen med kartoflerne og steg begge dele i ovnen ca. 35 minutter.
Til saucen koges hvidvinen ind til en tredjedel med finthakket løg. Tilsæt herefter fond og portvin og lad det koge igennem 4-5 minutter. Si saucen og pisk smørret i. Smag til med krydderier, jævn saucen, og tilsæt strimler af skrællet trøffel og juicen fra trøflerne.
Del poussinerne i bryst og lår og servér på varme tallerkner med saucen og tilbehøret.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 13323 gange, og udskrevet 328 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider