| |
|
Letsprængt poussin
Letsprængt poussin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | poussin, renset og aftørret 1 poussin, renset og aftørret | 1 | spsk. | salt 1 spsk. salt | 1/2 | spsk. | sukker 1/2 spsk. sukker | 1 | | gulerod 1 gulerod | 1/2 | | løg i både 1/2 løg i både | 1 | | laurbærblad 1 laurbærblad | 1 | kvist | timian 1 kvist timian | | | | | | Sauce: Sauce: | 25 | g. | smeltet smør 25 g. smeltet smør | 1 | spsk. | finthakket persille 1 spsk. finthakket persille | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | | | broccoli broccoli | | | gulerødder gulerødder | | | friskbælgede ærter friskbælgede ærter | | | creme fraiche smagt til med peberrod, sukker og citron creme fraiche smagt til med peberrod, sukker og citron | | | | | | |
| |
Drys poussinen med salt og sukker og stil den i køleskab natten over.
Skyl og tør poussinen og kom den i kogende vand tilsat skiver af gulerod, løg, laurbærblad og timian.
Kog poussinen i 35 minutter og lad den stå i kogelagen 15 minutter.
Tag den op, fjern skindet og servér med smeltet smør tilsat persille og tilbehøret.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9455 gange, og udskrevet 180 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|