Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammerulle med marineret kartofler og basilikumpesto

Lammerulle med marineret kartofler og basilikumpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.lammemørbrad
50 g.champignons
80 g.løg
 fedhvidløg
¼ bdt.persille
100 g.frisk spinat
200 g.kartofler
 dl.olivenolie
¼ dl.balsamico eddike
¼ bdt.basilikum
10 g.pinjekerner
10 g.oliven
40 g.syrlige æbler
 
Opskrift:
De kogte kartofler skæres i skiver og marineres.

Svampe, hvidløg, persille, løg og æble skæres i tern og sauteres i olie. Spinaten blancheres. Mørbraden bankes og spinaten lægges på herefter svampeblandingen. Så rulles den og snøres, brunes på panden, derefter i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 minutter.

Basilikum, pinjekerne, oliven, balsamico, hvidløg og olivenolie blendes til pesto.

Det hele anrettes pænt på en stor tallerken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13316 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina Larsen  -  2008-08-08 12:43:41
Hvor meget af 1 1/2 hvidløge skal jeg bruge til pestoen? Venlig hilsen Bettina