Svampe, hvidløg, persille, løg og æble skæres i tern og sauteres i olie. Spinaten blancheres. Mørbraden bankes og spinaten lægges på herefter svampeblandingen. Så rulles den og snøres, brunes på panden, derefter i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 minutter.
Basilikum, pinjekerne, oliven, balsamico, hvidløg og olivenolie blendes til pesto.
Det hele anrettes pænt på en stor tallerken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13621 gange, og udskrevet 278 gange.
Kommentarer
Bettina Larsen - 2008-08-08 12:43:41 Hvor meget af 1 1/2 hvidløge skal jeg bruge til pestoen?
Venlig hilsen Bettina
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider