Røget lammekølle med løg, agurk, rosenpeber og frit feta

Røget lammekølle med løg, agurk, rosenpeber og frit feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
600 g.Røget lammekølle
2 dl.Rødvinseddike
300 g.Rødløg
100 g.Akasie-honning
½ stk.Agurk
10 g.Rosenpeber
200 g.Sukker
½ dl. Alm. eddike
150 g.Rasp
½ past.æggehvide
70 g.Feta skiver
 Lidt friessé-salat.
 
Opskrift:
Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.

Agurkerne skal befries for kerner og skæres i skiver. Og kommes i en lage af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes rosenpeber også i og trække i ca. 1 1/2 time.

Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange. Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser. Fetaen steges i frituren Så skal den anrettes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11407 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu