Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.
Agurkerne skal befries for kerner og skæres i skiver. Og kommes i en lage af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes rosenpeber også i og trække i ca. 1 1/2 time.
Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange.
Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser.
Fetaen steges i frituren
Så skal den anrettes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10993 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider