Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget lammekølle med løg, agurk, rosenpeber og frit feta

Røget lammekølle med løg, agurk, rosenpeber og frit feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
600 g.Røget lammekølle
2 dl.Rødvinseddike
300 g.Rødløg
100 g.Akasie-honning
½ stk.Agurk
10 g.Rosenpeber
200 g.Sukker
½ dl. Alm. eddike
150 g.Rasp
½ past.æggehvide
70 g.Feta skiver
 Lidt friessé-salat.
 
Opskrift:
Der koges en lage til rødløgene af rødvin, akasie-honning, rødvinseddike, salt og hvid peber.Det hældes over løgene og de skal trække i ca. 2 timer på køl.

Agurkerne skal befries for kerner og skæres i skiver. Og kommes i en lage af sukker og eddike, som er kogt ind og som er kold og der kommes rosenpeber også i og trække i ca. 1 1/2 time.

Fetaen vendes i æggehvider og rasp 3 gange. Der skæres tynde skiver af lammekøllen og de foldes til roser. Fetaen steges i frituren Så skal den anrettes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10728 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu