Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget lammerose med honning marineret tranebær, mandarin fileter og flødepeberrod

Røget lammerose med honning marineret tranebær, mandarin fileter og flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Røget lammekølle

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
300 g.røget lammekølle
26 g.tranebær
50 g.Akacie-honning
2 stk.mandariner
 
2 dl.piskefløde 38%
½ citron
1 tsk.flormelis
40 g.revet peberrod
 
 Feldsalat og julesalat
 
Opskrift:
Honning marineret tranebær: Akacien varmes i skål i vandbad, honningen hældes derefter på gryde og tranebærene tilsættes. Der gives et lille opkog.
Trække på køl 2 timer ved 50°.

Peberrodsalaten:
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri. Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser.

Anret på fad, pynt med julesalat og feldsalat. Server Brødpinde dertil.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8727 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu