Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost

Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 lammebov
1 citron saften heraf
100 g.champignon
2 fedhvidløg
25 g.valnødder
50 g.reven cheddarost
300 g.butterdej
 
1 æg til pensling
 
 Saucen:
1 l.espagnole
3 dl.lammesky
3 dl.rødvin
 frisk timian
100 g.smør
 
Opskrift:
Boven udbenes smøres med citronsaft indvendigt.

Spinat, champignon, hvidløg, nødder og ost blendes med lidt citronsaft.

Boven fyldes med blandingen, rulles og snørres.

Brunes i ovnen ved 220° og steges færdig ved 180° ca. 1- 1½ time.

Stegen tages ud og hviler i ca. ½ time.

Pakkes ind i butterdej og steges i ca. 20 min. Hviler i 20 min inden udskæring.

Espagnole og lammesky samt stegesaft fra retten nedkoges sammen med rødvin of timian.

Saucen jævnes og der piskes lidt kold smør i lige inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10298 gange,
og udskrevet 425 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

...  -  2009-07-19 16:25:45
smager bedst uden champignon...

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er espagnole

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvor meget spinat der skal bruges