Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost

Indbagt Lammebov fyldt med spinat, svampe, hvidløg, nødder og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 lammebov
 saften af 1 citron
100 g.champignon
2 fedhvidløg
25 g.valnødder
50 g.reven cheddarost
300 g.butterdej
1 æg til pensling
 
 Saucen:
1 l.espagnole
3 dl.lammesky
3 dl.rødvin
 frisk timian
100 g.smør
 
Opskrift:
Boven udbenes smøres med citronsaft indvendigt.

Spinat, champignon, hvidløg, nødder og ost blendes med lidt citronsaft.

Boven fyldes med blandingen, rulles og snørres.

Brunes i ovnen ved 220° og steges færdig ved 180° ca. 1- 1½ time.

Stegen tages ud og hviler i ca. ½ time.

Pakkes ind i butterdej og steges i ca. 20 min. Hviler i 20 min inden udskæring.

Espagnole og lammesky samt stegesaft fra retten nedkoges sammen med rødvin of timian.

Saucen jævnes og der piskes lidt kold smør i lige inden serveringen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10026 gange,
og udskrevet 418 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

...  -  2009-07-19 16:25:45
smager bedst uden champignon...

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er espagnole

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvor meget spinat der skal bruges