| |
|
Cuvette med vinterurter
Cuvette med vinterurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1200 | g. | oksecuvette 1200 g. oksecuvette | | | smør til bruning smør til bruning | | | salt salt | | | peber peber | | | lidt vand lidt vand | 2-3 | | porrer2-3 porrer | 2-3 | | gulerødder2-3 gulerødder | 2-3 | | løg2-3 løg | 2-3 | stilke | blegselleri2-3 stilke blegselleri | | | |
| |
Kødet krydres og brunes overalt.
Imens renses grøntsagerne og skæres i passende stykker. Overflødigt fedt hældes fra kødet, grønsagerne tilsættes, og lidt vand hældes ved.
Giv kødet ca. 2 timer ved ganske svag varme. Skyen kan evt. jævnes let og serveres til kød, grønt og kartofler.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9
(18 stemmer)
Opskriften er vist 28841 gange, og udskrevet 700 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|