Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillet svinemørbrad med ærtesalat

Grillet svinemørbrad med ærtesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillet svinemørbrad med ærtesalat, billede 4 Grillet svinemørbrad med ærtesalat, billede 1 Grillet svinemørbrad med ærtesalat, billede 2 Grillet svinemørbrad med ærtesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
  Dressing:
5 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peberrod
0.5 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 knsp. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Salat:
1 Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 potte Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
400 gram Kogte kolde kartofler
400 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Opskrift:
Svinemørbraden brunes på en tør pande med en god belægning - evt. en grillpande. Lægges i et ildfast fad og citronsaften hældes over og mørbraden krydres med salt og peber. Sættes i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn 10 min. på hver side.

Skæres skråt i skiver inden servering.

Dressing:
Kvarken røres med meget finthakket løg, salt, sukker, citronsaft og peber.

Salat:
Icebergsalaten snittes fint, radiserne renses og skæres i skiver. Agurken halveres, befries for kerner og skæres i halvmåner. De kogte kolde nye kartofler skæres i skiver og dilden klippes fint.

Grøntsager, de optøede og drænede ærter vendes i dressingen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (27 stemmer)

Opskriften er vist 39671 gange,
og udskrevet 792 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7939 (1890 kcal)
KJ pr. Pers. 1984 (472 kcal)
Vægt ialt 3090 gram
Vægt pr. Pers. 772 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 256 KJ (61 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Torp  -  2012-06-17 23:04:34
Det har da ikke en s... med grillet at gøre :-(