Oksecuvette med ris og grønsager i tomatsauce

Oksecuvette med ris og grønsager i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 oksecuvette
300 g.jasminris
2 dåserflåede, hakkede tomater
1 bdt.broccoli
2 porrer
3 gulerødder
1 zittauerløg
2 fedhvidløg
2 tsk.oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alt synligt fedt skæres af cuvetten og den drysses med salt og peber.

Derefter steges den i ovnen 10 min. ved 225 grader og derefter 30-50 min. ved 200 grader alt efter størrelse (se pakken). Jasminrisene koges som anvist på posen. (skylles i en si, koges i 9 dl. vand ca. 15 minutter).

Broccolien skylles og skæres i mindre buketter. Porrerne skæres i ringe. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde stænger. Zittauerløget pilles og skæres i både.

Grønsagerne sauteres i en sliplet gryde med presset hvidløg. Efter 1 min. tilsættes en spsk. vand. Efter yderligere 5 min. tilsættes de flåede, hakkede tomater sammen med lidt salt, peber og oregano. Saucen simrer ved svag varme i 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 26360 gange,
og udskrevet 782 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu