Lav saucen først:
Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge nu. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over.
Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne. Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber. Hold dem varme under stanniol el. evt. i en varm ovn, tildækket.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 28107 gange, og udskrevet 580 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Kanon sovs
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider