Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksecuvette med bønner i paprikasauce

Oksecuvette med bønner i paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksecuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.oksecuvette
 salt
 peber
 lidt olie til stegning
 
 sauce:
100 g.bacon i tern
1 lilleløg
15 g.smør
1/2 spsk.hvedemel
1 spsk.mild paprika
2 dl.bouillon
2 dl.syrnet fløde 9%
800 g.haricots verts
 
Opskrift:
Lav saucen først:
Pil og hak løget, svits bacon og løg i smørret i en gryde i 5 min. Drys mel og paprika over og rør godt. Pisk bouillon i og lad saucen koge igennem. Tilsæt syrnet fløde, og varm forsigtigt op. Saucen må ikke koge nu. Kog bønnerne i letsaltet vand, de skal stadig være sprøde. Lad dem dryppe godt af og hæld saucen over.

Skær cuvetten i tynde skiver fra et hjørne. Steg dem hurtigt på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydr med salt og kværnet peber. Hold dem varme under stanniol el. evt. i en varm ovn, tildækket.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 27830 gange,
og udskrevet 571 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon sovs