Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer

Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer, billede 4 Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer, billede 1 Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer, billede 2 Blandet salat med hvidløgsstegte tiger rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Tigerrejer uden skal, rå
   
  Marinade:
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
250 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
150 gram Sukkerærter
100 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
50 gram Rucola, salat
   
  Dressing:
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Æblecidereddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rejerne optøs og pilles. lad halespidserne side på. Læg rejerne i en marinade af hvidvin, finthakket hvidløg, salt og peber i minimum en halv time.

De stegs på en pande 2 – 3 minutter på hver side i marinaden.

Blomkål skylles og skæres ud i buketter. Sukkerærterne skylles. Rødløget pilles og skæres i tynde både. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Cherrytomaterne skylles og halveres, og rucolasalaten renses.

Alle ingredienserne blandes sammen, og dressingen røres godt og hældes over.

Serveres evt. med et stykke brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (32 stemmer)

Opskriften er vist 128127 gange,
og udskrevet 3511 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4423 (1053 kcal)
KJ pr. Pers. 1105 (263 kcal)
Vægt ialt 1546 gram
Vægt pr. Pers. 386 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 286 KJ (68 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ann Catrin  -  2010-01-19 10:39:06
Dejlig frokostret med gode farver, men rejerne skal altså kun steges max. 2 minutter i alt.

Kim  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god forre ret, jeg servered denne forre ret for 6 af vennerne. De var meget imponeret, det ser rigtig godt ud når man har anrettede på tallerknen.