Kommentarer
Martin - 2007-09-20 16:59:38 Manglar eitt sindur av kardomommun
- 0000-00-00 00:00:00 Lunde (Søpapagøje): Skær hoved, vinger og hale af fuglen. Fjern involde og hals, vask så lunden godt. skindet ved halsen syes tæt, kom dejen i, og sy igen hullet så den er lukket. - Dejen: Rør /pisk margarine og sukker godt sammen, hvorefter æggene kommes i, et ad gangen mens der piskes. Bagepulver tilsættes sammen med melet og derefter rosinerne. Dan dejen er kommet i og syet som beskrevet, skal fuglene punkteres godt med f.eks. gaffel. Kom dem i en gryde med kogende vand med salt (som til kartofler). Lad koge i 1 - 1½ time. Som alternativ til at komme dejen i lunden, kan man bruge staniol fordelt i 4-5 stykker der kun lukkes omkring dejen og lægges ovenpå fuglene i gryden. Spises med Kartofler. NB! Retten kan også nydes kold. - Ingredienserne er: 4 Lunder. - Dejen: 200g margarine, 200g sukker 250g hvedemel, ½ teske bagepulver, 4 æg, 150g rosiner.
O.Thomsen - 0000-00-00 00:00:00 Oversættelse til DK
Rasmus - 0000-00-00 00:00:00 Please oversæt det til dansk.... det er rimelig svært at forstå!!!
Gunnvør - 0000-00-00 00:00:00 Kan hetta ikki vera
MARIA - 0000-00-00 00:00:00 Kan den ikke blive oversat til DANSK!!!! da jeg ikke forstår noget færøersk eller lignene? jeg har gang i en opgave i skolen og jeg har brug for ALLE de færøerske opskrifter jeg kan få! M.V.H. mig
|