Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Minestronesuppe

Minestronesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Minestronesuppe, billede 4 Minestronesuppe, billede 1 Minestronesuppe, billede 2 Minestronesuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 l Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Opskrift:
Grøntsagerne renses, løg og gulerødder skæres i tern, hvidløget hakkes fint, porrerne skæres i skiver og hvidkålen snittes fint.

Svits først lød og hvidløg i olien, tilsæt dernæst de øvrige grønsager, undtaget ærterne og svits det hele i et par minutter.

De flåede tomater, krydderier og bouillon tilsættes, og suppen simrer for svag varme.

Efter ca. 15 minutter, når grøntsagerne er kogt møre, tilsættes ærter, og der smages til med salt og peber.

Serveres med brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (66 stemmer)

Opskriften er vist 162881 gange,
og udskrevet 5543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 1010817 (240670 kcal)
KJ pr. Pers. 252704 (60167 kcal)
Vægt ialt 801672 gram
Vægt pr. Pers. 200418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 126 KJ (30 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Helle just  -  2020-02-15 19:34:02
Suppen kan godt fryses ned, dog ikke med ærter og suppehorn. 😄

christian  -  2019-03-20 13:35:15
god suppe

Christine  -  2018-03-14 15:40:38
God suppe 😊

jane  -  2012-10-09 16:26:39
kan godt fryses ned håber det kan hjælpe dig merete god suppe

jane   -  2012-10-05 09:39:39
er også god med suppehorn i har lge putte en portion i fryser skal nok melle til bare om de

jytte  -  2011-12-12 06:42:35
til Merete: du kunne jo prøve og fryse en lille portion --og se hvordan det går :-)

Merete  -  2010-12-06 17:55:36
Som sædvanligt, er der ikke nogen forklaring om suppen er god at fryse ned,så man kunne lave en stor portion og ha' her til vinter!!! Jeg har efterlyst det med frysning før.

Nickie  -  2010-04-05 09:08:24
Super nem suppe, god hvis man har lidt grøntsagsrester i køleskabet..

Moster Dorte ;-)  -  2009-11-30 12:33:55
Altså jeg er enig i det med dobbelt op på bouillonstyrken, men ellers med bare ganske lidt god bacon ned til løg og hvidløg så skal du bare smage "grundstyrke". Og skal det være rigtig italiensk lader du det stå og simre længe (1 time) før ærterne puttes i. mit bud på det med tiden er ½ time til gryden kan passe sig selv, og så passer det lige med at der kan cleares køkken og dækkes bord mens retten simrer. OG jo flere der hjælper jo sjovere...men det gælder jo altid.

Anders  -  2008-11-21 11:36:42
Du skriver det er nemt at lave og smager rigtigt godt- så må du have lavet det og må vide hvor længe det tager at lave?

BondoAndersen  -  2008-07-12 19:29:20
Det er nemt at lave og smager rigtig godt! Ville gerne vide hvor lang tid det ca. tager at lave!?

  -  2008-06-01 12:46:09
Lav bouillonen i dobblet styrke og tilsæt 1-2 dl hvidvin. Det løfter suppen betydeligt.