Minestronesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 l Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Basilikum, tørret
0.5 tsk. Rosmarin, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 1010817 (240670 kcal)
KJ pr. Pers. 252704 (60167 kcal)
Vægt ialt 801672 gram
Vægt pr. Pers. 200418 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 126 KJ (30 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)