Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Urtefarseret Shii-take

Urtefarseret Shii-take, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
12 storeShii-take svampe
1 spsk.olivenolie
1 lilleløg, finthakket
50 g.smuttede mandler
1 fedhvidløg, presset
1 spsk.citronsaft
3 spsk.persillekviste
3 spsk.friske timianblade eller 1 tsk. tørrede
3 tsk.frisk rosmarin, finthakket, eller 1 tsk. tørret
1 spsk.purløg, finthakket
½ tsk.salt
¼ tsk.peber
75 g.smør, hakket
 
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 175° C. Pensl en lille bradepande med smør eller olie. Fjern stokkene fra Shii-take svampene og hak stokkene fint. Sauter dem i olie samen med det hakkede løg et par min. og tag det af blusset.

Blend mandler, hvdløg, citronsaft og krydderurter sammen med salt, peber og smør, indtil blandingen er jævn.

Læg Shii-take hovederne i bradepanden. Farsér shii-take hovederne med løgblandingen og derefter urtesmørret. Fyldet glattes pænt ud. Bag shii-take svampene 10-15 min. til de møre og fyldet bagt.

Tips:

De urtefarserede shii-take svampe smager bedst helt nylavede og varme. De kan dog med fordel forberedes et par timer før bagningen og


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3894 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu