Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvemedaljon på sellerimed Shiitake-svampe og flødesauce

Kalvemedaljon på sellerimed Shiitake-svampe og flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve medailloner

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
16 stk.kalvefilet a 75 - 100 g skåret af filet, mørbrad eller andet mørt kalvekød
 salt
 friskkværnet peber
 lidt smør til stegning
 
 sauce :
2 finthakkede skalotteløg
1 spsk.Smør
100 g.friske shii-takesvampe
1 dl.Madeira
4 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør
1 knoldselleri
 lidt smør til stegning
 persille til drys
 
 
Opskrift:
Svits skalotteløg let i smør en lille gryde, tilsæt de istandgjorte svampe , drys med salt og peber, og vend dem med et par minutter. Del selleriknolden i tynde stænger, og svits dem gyldne i brunet smør. Drys med salt, peber og persille.

Brun medaljonerne godt på begge sider i gyldnet smør, og steg dem i 3-4 minutter på hver side eller steg dem færdige i ovnen.

Tag kødet op, dæk det til med stanniol og et viskestykke, og lad det hvile, mens saucen gøres færdig.

Hæld stegevæden fra svampene og vin i stegesaften fra kødet, og kog ind til 1/3 . Tilsæt fløde, kog saucen jævn, og smag til.

Varm svampeblandingen og sellerien igennem.

Server kødet over smørristede stænger af selleri, kranset med svampe, sauce og persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9530 gange,
og udskrevet 199 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu