Koteletterne grilles eller steges på pande inden de serveres med det varme tilbehør.
Svampene gøres i stand og steges ved jævn varme til væden i svampene er væk. Hak dem groft og kom dem tilbage på panden med sennep og fond.
Til rodfrugtrösti piskes mel og æg sammen i en røreskål og de øvrige ingredienser tilsættes. Steg 8 små rösti på panden ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 11790 gange, og udskrevet 191 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider