Oksekotelet med Shiitake/sennepssauce

Oksekotelet med Shiitake/sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 oksekoteletter a 400 g
 
 Sauce:
1 bakkeShiitake svampe
½ dl.fransk sennep
 Smør eller margarine
2 dl.okse- eller kalvefond
 
 rösti:
100 g.fintrevet Pastinak
100 g.fintrevet Kartofler
100 g.fintrevet Persillerod
100 g.fintrevet Gulerødder
2 æg
2 spsk.Hvedemel
 Salt
 peber
 
 smør til stegning
 
Opskrift:
Koteletterne grilles eller steges på pande inden de serveres med det varme tilbehør.

Svampene gøres i stand og steges ved jævn varme til væden i svampene er væk. Hak dem groft og kom dem tilbage på panden med sennep og fond.

Til rodfrugtrösti piskes mel og æg sammen i en røreskål og de øvrige ingredienser tilsættes. Steg 8 små rösti på panden ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 13030 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu