Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Oksekotelet med Shiitake/sennepssauce

Oksekotelet med Shiitake/sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
2 oksekoteletter a 400 g
 
 Sauce:
1 bakkeShii-take
½ dl.fransk sennep
 Smør eller margarine
2 dl.okse- eller kalvefond
 
 rösti:
100 g.fintrevet Pastinak
100 g.fintrevet Kartofler
100 g.fintrevet Persillerod
100 g.fintrevet Gulerødder
2 æg
2 spskHvedemel
 Salt
 peber
 smør til stegning
 
 
Opskrift:
Koteletterne grilles eller steges på pande inden de serveres med det varme tilbehør.

Svampene gøres i stand og steges ved jævn varme til væden i svampene er væk. Hak dem groft og kom dem tilbage på panden med sennep og fond.

Til rodfrugtrösti piskes mel og æg sammen i en røreskål og de øvrige ingredienser tilsættes. Steg 8 små rösti på panden ved jævn varme, ca. 4 minutter på hver side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11620 gange,
og udskrevet 184 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu