Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fettuchine med Shii-take

Fettuchine med Shii-take, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Shii-Take

Ukendt oprindelseslandKilde : ND Shii-take

Indsendt :



Ingredienser:
 Olivenolie
2 fedhvidløg, knuste
1 skalotteløg, finthakket
1 bakkefriske Shii-take, stokken fjernet, snittet
½ dl.sake eller tør sherry
1 tsk.soyasovs
 Frisk kværnet peber
1 bakkefrisk fettuchine pasta
1 tsk.frisk, hakket persille
 
Opskrift:
Opvarm olien i en støbejernspande (eller stegegryde) og sautér løg og hvidløg til de er blanke (de må ikke tage farve). Tilsæt svampene og lad dem simre i ca 15 minutter indtil svampene begynder at væske. Tilsæt dernæst sake (eller sherry) samt soyasovs og lad det simre i ca 10 minutter. Smag til med frisk kværnet peber.

Kog fettuchinen al dente. Hæld vandet fra og læg pastaen i en varm skål. Hæld svampene over pastaen og drys med frisk, hakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13133 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu