Bring vand i kog, heri kan der tilsættes lidt eddike samt bouillontern, sluk for gryden og læg pølserne i.
Tomaterne skæres i kvarte, kerner/pulp fjernes, og tomatkødet skæres i små tern.
Løg, agurker og chilipeber hakkes.
Brødene varmes og hotdogen samles
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(278 stemmer)
Opskriften er vist 41627 gange, og udskrevet 551 gange.
Kommentarer
Jørgen - 2015-08-08 21:47:37 kom vandet i kog, læg pølserne i og hold en temperatur på ca. 71 grader,
skal være i vandet 1 minut gange pølsens diameter.
f.eks. pølsernes diameter ca 2 cm, er lig med 20 minutter.
claes - 2011-08-12 16:26:34 pølsevandet må ikke komme over 45 grader under kogning
vituz - 2011-04-17 23:46:00 Ost i en hotdog er cool..... det giver bare lige en ekstra vinkel på smagen. Og så ELSKER jeg chili eller jalapeños på en hotdog...... wow
Joe - 2008-08-10 12:39:28 Jo, nu skal du høre. Det er da slet ikke alle aussie dogs der har ost i sig. De putter da også alverdens andre ting i -crocks, kangaroos, forskellige krydderier, osv....
Denne opskrift er bare en idé til, hvad man kan putte på pølsen. Desuden er australske BBQ-traditioner ikke så fantastiske som mange tror. De har ofte tendens til at bruge noget meget kedeligt hvidt brød (eller sågar bare toastbrød)...
-Jeg synes det lyder lækkert med tomattern og jalapeños... :-)
Jo - 2007-10-17 17:53:00 Hmm.. Har serveret hotdags i oz i et halvt år, men aldrig har jeg da hørt om det der.. Oz's dogs har bla. ost i...
8.b - 2007-03-27 12:58:10 Det er skide godt M.v.h 8.b benløse skole
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider