Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skinkehorn

Skinkehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinkehorn, billede 4 Skinkehorn, billede 1 Skinkehorn, billede 2 Skinkehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.Gær
3 dl.Sødmælk
100 g.Smør
1 tsk.Salt
1 tsk.Sukker
1 Æg
600 g.Hvedemel
 
 Fyld:
300 g.flødeost
300 g.skinkestrimler
 purløg, frisk
 
Opskrift:
Dej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Fyld:
Rør osten sammen med hakkede skinkestrimler og friskhakket purløg.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.

Fyldet smøres ud over hele cirklen der deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt). Tril dejen sammen fra den brede ende og sæt skinkehoprnene på sammenføjningen på bagepladen. Hornene efterhæver 30 minutter.

Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (20 stemmer)

Opskriften er vist 31161 gange,
og udskrevet 493 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu