Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.
Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.
Fyld:
Rør osten sammen med hakkede skinkestrimler og friskhakket purløg.
Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel.
Fyldet smøres ud over hele cirklen der deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).
Tril dejen sammen fra den brede ende og sæt skinkehoprnene på sammenføjningen på bagepladen.
Hornene efterhæver 30 minutter.
Pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(20 stemmer)
Opskriften er vist 33697 gange, og udskrevet 542 gange.
Energi:
KJ total 17683 (4210 kcal)
KJ pr. stk. 552 (131 kcal)
Vægt ialt 1703 gram
Vægt pr. stk. 53 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1038 KJ (247 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 11.1 gram Kulhydrat 28.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider