Kogte majskolber

Kogte majskolber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Majskolbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kogte majskolber, billede 4 Kogte majskolber, billede 1 Kogte majskolber, billede 2 Kogte majskolber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 majskolbe pr. mand
 vand
 salt
 smør
 
Opskrift:
Majsen klargøres:
Alt den grønne fjernes så man kun ser alle kornene.

Man kommer majsen i kogende vand, man kan enten servere dem

Sprøde:
Så skal man koge dem 7-8 minutter.

Møre:
Så skal man koge dem 12-15 minutter.

Begge metoder er gode, alt efter temperament.

Serveres varme med salt, smør og en frisk salat og flute eller som tilbehør til kødretter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kogte majskolber

karakterer:
Opskriften er vist 363914 gange,
og udskrevet 1223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (193 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-27 20:08:20
Kun 2 min. Kogning , intet andet!!!!!

  -   2015-09-29 18:00:48
God opskrift

  -   2011-09-21 12:25:16
Jeg synes kun de skal ha 2 min, til de er gennemvarme. De bliver meget mere saftige.

  -   2011-07-23 19:30:16
de er så lækre som nogensinde jeg har aldrig smagt sådan noget lækkert før

  -   2010-09-17 20:21:45
Den er rigtig god når man koger dem i 4min. og derefter bager dem ved 200* i 2min. med smør på

  -   2009-08-28 18:35:23
kan majskolberne eventuelt koges i mikroovnen?

  -   2008-08-19 18:24:30
Du kan eventuelt lige smide en teske sukker i. det gør dem flotte gule plus lidt sødere.. utrolig lækkert..

  -   2008-08-03 18:04:40
Jeg kogte dem i 10 minutter, og sarverede dem til en kødret. De var mega gode........ :)

  -   2008-05-19 11:56:13
Majskolberne bliver virkelig gode, har altid fået dem sprøde, men kan varmt anbefale dem møre...:)

  -   2005-01-01 01:01:01
go information