Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kogning af majskolber

Kogning af majskolber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 20 minutter

Indsendt :

Kogning af majskolber, billede 4 Kogning af majskolber, billede 1 Kogning af majskolber, billede 2 Kogning af majskolber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 majskolbe
 vand
 salt
 smør
 


Opskrift:

Majsen klargøres:
Alt den grønne fjernes så man kun ser alle kornene.

Man kommer majsen i kogende vand ,man kan enten servere dem.

Sprøde:
Så skal man koge dem 7-8 minutter.

Møre:
Så skal man koge dem 12-15 minutter.

Begge metoder er gode, alt efter temperament.

Serveres varme med salt, smør og en frisk salat og flute eller som tilbehør til kødretter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (96 stemmer)

Opskriften er vist 456813 gange,
og udskrevet 636 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Torben Nielsen   -  2016-05-18 17:39:11
Jeg prøver nu selv for første gang at koge majs. Opskrifter ser alle godt ud og vil prøve forsøgt snarest.


Jenner  -  2013-06-21 19:17:46
Mums! 4 teddybjørne (ud af 5) fra den 5 årige madanmelder!


  -  2010-07-09 19:55:31
mums, skøn ret


bb  -  2009-10-17 12:19:01
Prøv at servere revet ost til (altså "hjemme-revet" og ikke den færdigkøbte der ikke har noget med ost at gøre!) Jeg bruger en forholdsvis mild og blød ost - f.eks. Thises 45% - der smelter let når den drysses på den varme majskolbe lige før man sætter tænderne i !! Det er bare mums !


Anonym  -  2009-08-31 13:49:24
Rigtig, rigtig, rigtig god opskrift. For at gøre den anderledes så prøv med middelhavssalt og kløverblomst smør. ;)