Kogning af majskolber
Hovedingrediens : Grøntsager - Majs Tilberedningstid : 20 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Majsen klargøres:
Alt den grønne fjernes så man kun ser alle kornene. Man kommer majsen i kogende vand, man kan enten servere dem. Sprøde: Så skal man koge dem 7-8 minutter. Møre: Så skal man koge dem 12-15 minutter. Begge metoder er gode, alt efter temperament. Serveres varme med salt, smør og en frisk salat og flute eller som tilbehør til kødretter. |
|
Opskriften er vist 1256022 gange,
og udskrevet 1270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (192 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2021-06-28 19:41:56 Jeg laver hvidløgssmør med salt og persille anonym - 2020-10-01 21:19:20 Nem og forstålig opskrift Torben Nielsen - 2016-05-18 17:39:11 Jeg prøver nu selv for første gang at koge majs. Opskrifter ser alle godt ud og vil prøve forsøgt snarest. Jenner - 2013-06-21 19:17:46 Mums! 4 teddybjørne (ud af 5) fra den 5 årige madanmelder! anonym - 2010-07-09 19:55:31 mums, skøn ret bb - 2009-10-17 12:19:01 Prøv at servere revet ost til (altså "hjemme-revet" og ikke den færdigkøbte der ikke har noget med ost at gøre!) Jeg bruger en forholdsvis mild og blød ost - f.eks. Thises 45% - der smelter let når den drysses på den varme majskolbe lige før man sætter tænderne i !! Det er bare mums ! Anonym - 2009-08-31 13:49:24 Rigtig, rigtig, rigtig god opskrift. For at gøre den anderledes så prøv med middelhavssalt og kløverblomst smør. ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne