Kommentarer
KirstenBjørnild - 2016-07-27 20:08:20 Kun 2 min. Kogning , intet andet!!!!!
- 2015-09-29 18:00:48 God opskrift
pjuske - 2011-09-21 12:25:16 Jeg synes kun de skal ha 2 min, til de er gennemvarme. De bliver meget mere saftige.
Emilie hansen - 2011-07-23 19:30:16 de er så lækre som nogensinde jeg har aldrig smagt sådan noget lækkert før
Benjamin - 2010-09-17 20:21:45 Den er rigtig god når man koger dem i 4min. og derefter bager dem ved 200*
i 2min. med smør på
solvejg - 2009-08-28 18:35:23 kan majskolberne eventuelt koges i mikroovnen?
Tine - 2008-08-19 18:24:30 Du kan eventuelt lige smide en teske sukker i. det gør dem flotte gule plus lidt sødere.. utrolig lækkert..
Mathilde - 2008-08-03 18:04:40 Jeg kogte dem i 10 minutter, og sarverede dem til en kødret. De var mega gode........ :)
malene_j - 2008-05-19 11:56:13 Majskolberne bliver virkelig gode, har altid fået dem sprøde, men kan varmt anbefale dem møre...:)
slatan - 0000-00-00 00:00:00 go information
|