Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg

Stegt andelever med rødbedesalat og pocheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200-250 g.andelever eller kyllingelever
1 stor eller 2 små skrællede rødbeder
1 snittet fed hvidløg
 saft fra 1 lime
3 spsk.olivenolie
1 bdt.frisk merian eller bredbladet persille
2 æg
2 tsk.eddike
 olivenolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg leveren i lidt varm olie på en pande to-tre minutter på hver side. Læg det på en tallerken og lad det hvile lunt i fem minutter. Riv eller skær rødbederne fint og vend med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber. Lad det marinere i 10 minutter og vend med hakket merian eller persille. Kog vand i en sauterpande og tilsæt eddike og lidt salt. Slå de to æg ud i hver sin kop og kom dem forsigtigt i vandet, der kun lige skal simre. Lad æggene pochere i tre et halvt minut. Servér dem varme, til den stegte lever og salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16177 gange,
og udskrevet 293 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Martin  -  2015-11-23 16:59:55
Udlad meget gerne eddiken! Det er en syg syg skrøne som blot ødelægger smagen :/ Fjern i stedet vandet fra æggeviden ved at komme ægget i en si, og lad vandet løbe fra. Dernæst kom ægget i en kop og i RENT vand.