lidt Jerez Fino (eller en anden meget tør hvidvin) lidt Jerez Fino (eller en anden meget tør hvidvin)
1-2
store skefulde honning1-2 store skefulde honning
lidt timian lidt timian
persille persille
salt salt
peber peber
olivenolie olivenolie
Opskrift:
I en varm pande med lidt olivenolie, rist leveren, hakket hvidløg og løg uden at det tager farve. Kom salt, peber, timian og hvidvin ved og lad det dampe af. Tilsæt honning og lad det stå og simre lidt. Hæld retten i en bradepande og sæt den i ovnen indstillet på grill.
Drys persille og server med pommefrites og brød eller spis det koldt som pålæg næste dag, hvis der er noget tilbage.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 23939 gange, og udskrevet 500 gange.
Kommentarer
lene - 2008-03-27 16:41:39 jeg er jo ikke den største lever spiser men det her var ikke så slemt...faktisk godt..
karina jeans - 0000-00-00 00:00:00 vi syntet det var det bedste i hele verden mums det var godt ELLER IKKE
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider