Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Andelever med honning

Andelever med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andelever - Foi Gras

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1/2 kg.andelever
1 stortløg hakket
1-2 fedhvidløg
 lidt Jerez Fino (eller en anden meget tør hvidvin)
1-2 store skefulde honning
 lidt timian
 persille
 salt
 peber
 olivenolie
 
 
Opskrift:
I en varm pande med lidt olivenolie, rist leveren, hakket hvidløg og løg uden at det tager farve. Kom salt, peber, timian og hvidvin ved og lad det dampe af. Tilsæt honning og lad det stå og simre lidt. Hæld retten i en bradepande og sæt den i ovnen indstillet på grill.

Drys persille og server med pommefrites og brød eller spis det koldt som pålæg næste dag, hvis der er noget tilbage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23606 gange,
og udskrevet 489 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lene  -  2008-03-27 16:41:39
jeg er jo ikke den største lever spiser men det her var ikke så slemt...faktisk godt..

karina jeans  -  0000-00-00 00:00:00
vi syntet det var det bedste i hele verden mums det var godt ELLER IKKE