Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg

Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg, billede 4 Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg, billede 1 Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg, billede 2 Tomat/hokkaidosuppe med ingefær og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 mellemstort hokkaidogræskar
5 tomater
25 g.frisk ingefær
2 løg
10 fedhvidløg
2 spsk.karry
1,5 l.grøntsags- eller hønsebouillon
 lidt olivenolie
150-200 g.flødeost naturel
 
Opskrift:
Skær kryds i toppen af tomaterne og blancher dem i kogende vand så skallen slipper - læg dem i iskoldt vand og pil dem. skær dem i kvarte.

Skræl græskarret, tag kernene ud og skær kødet i store tern. Pil løget og hak det groft. Pil hvidløg.

I en stor tykbundet gryde varmes lidt olie op. Karryen "brændes" af i olien. Løg og hvidløg tilsættes, hvorefter græskarternene og tomaterne tilsættes. Det hele sauteres til græskarret bliver "uldent" at se på. Ingefær tilsættes. Bouillon hældes på og suppen koger til alt er mørt - ca. 30-40 min.

Suppen blendes, smages til med salt og peber, og der spædes eventelt med lidt vand, hvis den er for tyk.

Server med en klat flødeost i hver portion. Giv frisk brød til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 45678 gange,
og udskrevet 1623 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc  -  2015-10-02 17:51:28
Pragtfuld suppe. Den bliver lavet igen.

Preben  -  2014-11-30 17:33:46
Blendet suppe af diverse grøntsager er altid godt. For at give lidt mere smag kan man tilsætte enten lidt bacon (ristet på panden) eller pinje-/solsikkekerner ligeledes ristet på en tør pande. Og giv den gerne gas med løg og hvidløg - det kan man næsten ikke få for meget af!

Iben, Måre  -  2011-09-20 17:40:28
Det er en skøn og krydret suppe! Jeg brugte 1 stk øko dåse tomat og tørret Ingefær fra Urtekram i stedet for de 2 friske varianet. Fungerer super god og gav god og fin smag! Og dejligt nu og da at kunne springe over hvor gærdet er lavest :-) Jeg følger i øvrigt ikke rådet om en klat flødeost i hver portion - men bruger i stedet for Thiese Fraiche 9 % i stedet for... Uhm, det smager :-)

Ida  -  2009-11-16 17:56:41
.. men føj hvor det stinker når man svitser karryen..

Tiller  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker suppe -også selvom man nøjes med et fed hvidløg

solvejg.olsen  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig god suppe at få varmen på