Hokaidoen skæres over og kernerne fjernes med en ske. Herefter skives hokaidoen med skræl og koges i vandet sammen med groft hakket selleri, persillerod og løg.
Når grønsagerne er møre blendes suppen og smages til med salt samt chilipeber og oregano.
Inden serveringen pyntes med finthakket rød peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 91965 gange, og udskrevet 1701 gange.
Energi:
KJ total 1667 (397 kcal)
KJ pr. Pers. 416 (99 kcal)
Vægt ialt 2225 gram
Vægt pr. Pers. 556 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 74 KJ (17 kcal) Protein 0.7 gram Fedt 0.2 gram Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Christine - 2017-09-21 14:55:06 Lækker ret der mætter godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider