Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vikingbøf

Vikingbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.svinemørbrad
125 g.margarine (evt. lidt mindre)
 
 Sauce:
1/2 l.piskefløde
1/4 l.suppe af oksekødbouillon-terning
1 løg
1 fedpresset hvidløg
1 spsk.karry (med top)
2 spsk.paprika
1 tsk.sukker
70 g.dobbelt-koncentreret tomatpuré
 lidt salt
 
 
Opskrift:
Svinemørbraderne skæres i små skiver, der brunes på panden, som bagefter koges af med suppen. Saucen tilberedes. Kødet simrer i saucen i ca 30 til 45 minutter. Skal stå i et døgns tid før genopvarmning/servering. Pyntes med strimler af letkogt grøn eller rød peber.

Serveres med pommes frites + dressing Italian over fintsnittet kinakål og agurk


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 15610 gange,
og udskrevet 345 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

JB  -  2011-12-15 09:25:43
Hvorfor ikke bruge skinkekød eller skært svinekod til retten istedet for at ødelægge fin svinemørbrad ved at lade det simre 30-45 minutter???!!

Birger  -  2007-09-24 11:07:28
Vikingbøf- smagen kommer meget bedre igennem, når den opvarmes de(n) næste dag(e)! - Så synes jeg også, at det var rigtig godt, når man på Restaurant Viking fik Vikingbøf serveret med tilbehør: Kommen (hel), kokosmel, rosiner, salt, peber, karrypulver, paprikapulver, - ja, jeg tror faktisk, der var flere "krydderier" i små skåle samlet på en bakke! Uhm!

Anni Wacht  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor skal retten stå et døgn, inden den serveres?