Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tile ala Birgitta (mørbrad)

Tile ala Birgitta (mørbrad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.helbladet spinat
400 g.rejer
900 g.mørbrad
 lidt salt og peber
 
 Sovs:
2 poserHollandaisesovs
4 dl.hønsebouillon
4 dl.creme fraiche
3 tsk.lys fransk sennep
1 tsk.basilikum
 
 pynt:
3 dl.reven ost
 lidt paprika
 lidt rejer
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 
Opskrift:
Tø spinaten op i vand, lad det rande over, klem alt vand ud.

Skær kødet i ca. 21/2 cm tykke skiver. Bank dem let, steg mørbrad i margarine i panden, ikke helt gennemstegt, salt og peber. Læg mørbrad på et fad, til de er afkølet.

Tag sovsepulver i en gryde med den kolde bouillon (vand + terning). Kog op mens du pisker. Lad det blive fingervarmt, og rør creme fraiche, sennep, hvidløg og basilikum. Rør godt! Den bliver lidt tyndere.

Bred spinaten ud i usmurt ovnfast fad. Lig mørbraden og rejer ud (gem lidt rejer tilbage til pynt). Bred den lunkne sovs ud over og hæld reven ost.

Sæt den i ovnen ved 225 grader C i ca. 20 - 25 minutter. Hæld lidt rejer og paprika over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10446 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu